Gebze Panorama Haber

Bölgemiz Odaları, Milli Eğitime tablet hibe edecek

Bölgemiz Odaları, Milli Eğitime tablet hibe edecek
414
23 Ocak 2021 - 14:58

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde; Uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için Körfez Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası ve Gebze Ticaret Odası işbirliği ile tablet dağıtımı gerçekleştirilecek.

Bu konudaki tören, 26 Ocak Salı Günü Saat 11:00’de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un teşrifleri ve 4 Oda Başkanın katılımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tablet teslim töreni ve basın açıklaması gerçekleştirilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin